Beskrivelse af hold

Orholt Alle 10

8310 Tranbjerg

Formiddags Fitness


Formiddags Fitness er holdet, hvor stemningen er i top. Der er plads til et grin og en herlig bemærkning, alt imens sveden "pibler frem" :-). Træningen er sjov, effektiv og varieret. Vi gør brug af både elastikker, vægte og bolde. Der indgår lette og enkle styrke- & konditionsøvelser med fokus på koordination, stabilitet og balance. Målet med træningen er at bevare/forbedre sin mobilitet og styrke. Timen rundes af med let meditation, stræk og afspænding.


Blid Yoga


Blid yoga er for dig, der gerne vil være god ved din krop og have et mentalt frikvarter. Yoga klasserne vil være i roligt tempo med bevægelser og stillinger, der blidt styrker, strækker og smidiggør kroppen. Klasserne vil slutte med afspænding. Alle kan deltage uanset alder og eventuelle skader.

Pump


Pump er et hold baseret på styrketræning for hele kroppen. Vi kommer igennem en lang række styrketræningsøvelser ved brug af vægtstang og skiver. Alle øvelserne laves med mange gentagelser og gennemgås grundigt. Vi træner i takt til inspirerende og motiverende musik som får os til at yde vores allerbedste. Timen er for alle som ønsker en fast og markeret krop, en høj kalorieforbrænding samt øget styrke og udholdenhed.


SMART Training


SMART training - Lukket hold - tilmelding ikke muligt. (Ønsker du at deltage på et hold, kontakt Dorthe Jakobsen på: dorjak@motionogliv.dk) Onsdag kl. 09.45-10.45 SMART training kan dyrkes af alle, som ønsker at træne hjernen. SMART training forbedrer: • koordination og balance • koncentration og hukommelse • Mere stabilt samsyn og dermed bedre timing og syring af bevægelser MINIMUM 6 personer for at holdet gennemføres.

TRX


Der arbejdes med både styrke, udholdenhed, kondition og fleksibilitet.

Fitness Boxing


Boksetræning er en kombination af slag-, styrke- og konditionstræning, som sikrer dig en time med høj intensitet hele vejen igennem.

Pilates/udstrækning


Udstrækning af muskler samt ro på pulsen

Morgen Fitness


Start dagen på forrygende vis - kom til morgen fitness.

 

Alt imens glad musik buldrer ud af højtalerne, stiger vores puls, vi får sved på panden & måske også spændstige baller... 😉

 

Morgen fitness er en skøn træningscocktail, hvor alt kan ske. Men inden timen er omme har vi både været omkring konditions, balance & styrketræning. Timen slutter af på dejlig afslappende vis.

SMART TRAINING


Uanset alder, køn & fysisk form har alle gavn af SMART træning.

Det er bare med at komme i gang, for bla. balanceevnen forringes med alderen... 😉

Udover at mindske risiko for skader og overbelastning, opnår du også en større stabilitet & en pænere holdning ved regelmæssig træning af balancen.

Udover balancetræning indgår der også øvelser, hvor både koordinationen, hukommelsen & motorikken udfordres.

Målet med Smart balancetræning er at forbedre balance, koordination & koncentration.

Gør noget godt for dig selv - tilmeld dig SMART træning allerede i dag. 😉


Step & Styrke


Med step træning får du strammet baller og lår op samtidigt med at pulsen kommer op og du får en effektiv fedtforbrænding. Der anvendes en stepbænk, hvor der arbejdes med sjove og simple trinkombinationer. Vi kombinerer træning på steppen med øvelser for overkroppen så hele kroppen arbejdes igennem.

Holdet er for dig som ønsker en sjov og effektiv time med god musik uden høje krav til tekniske færdigheder.Hot Stuff


Hot stuff er "retrotræning" - en kombination af de traditionelle aerobicformer (low, hi´n´low, latin, step, circuit, tabata) krydret med musik fra 1950´erne og frem til i dag. Det er allround (hård) træning, hvor både konditionen, kroppens styrke og fleksibilitet udfordres. Særligt fokus er der på ben, mave & baller. Du skulle gerne glemme tid og sted, alt imens hjertet pumper, humøret stiger & de "ømme punkter" trænes :-)

Core


Core er baseret på varierede styrketræningsøvelser for mave- og rygmusklerne. Holdet er for dig som ønsker styrke og stabilitet i mave, lænd og ryg samt en bedre holdning og fladere mave.

Med Core træning kan du på samme tid reducere din risiko for at få skader i andre øvelser, gennem en mere robust krop.

Puls


Som navnet siger har vi fokus på vores puls. Vi skal have hjertet til at pumpe hårdt og sved på panden. Holdet for dig som ønsker øget forbrænding og bedre kondition Det er konditionstræning som bygges op omkring simpel koreografi med trin fra aerobic’ens verden. Alle trin og øvelser gennemgås grundigt så både nybegyndere og øvede kan være med. Vi træner til inspirerende musik som får os til at yde vores allerbedste.

Lørdags Fitness + Søndags Super Fit


Timerne varierer alt efter instruktør. Kan være alt fra Fitness Bootcamp, Step & Styrke til TRX

Find OsOrholt Alle 10, 8310 Tranbjerg

Telephone: +45 40248310

Email: fitness@motionogliv.dk

Facebook: https://da-dk.facebook.com/motionogliv/


Åbningstider pr. 1/1-2020Mandag - Søndag: DøgnåbentBemandingstider


Mandag: Kl. 16.30 - 20.00 (Mads)

Tirsdag: Kl. 09.30-14.00 (Peter)

Onsdag: Kl. 09.30-12.00  (Peter) og kl. 16.30-20.00 (Lars)

Torsdag: Kl. 16.30-20.00 (Lars)

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend