Mama fitness, lukket hold med efterfødselstræning

Få succes med din træning efter graviditeten

En graviditet er en belastning for kroppen. Derfor er det vigtigt at komme rigtigt i gang med træningen. At ”komme rigtigt i gang” på det ”rigtige tidspunkt”, kan der ikke sættes dato eller form på. Det er individuelt.

Der er mange faktorer, der spiller ind. Eksempelvis. Hvilken fysisk form var man i inden graviditeten? Fastholdt man sin træning under graviditeten? Komplikationer m.m. Men uanset forløb, så er det vigtigt, at man lytter til kroppens signaler og først starter, når man føler sig klar. Eller har fået ”go”, hvis der har været komplikationer. For nogle kan udfordringen også ligge i at sænke ambitionsniveauet. Som minimum skal du have fået ”go” fra din egen læge efter din 8 ugers undersøgelse 😊.

Mama fitness

Med dette in mente har Dorthe Jakobsen, Motion & Liv tilrettelagt et 8 ugers målrettet forløb med efterfødselstræning. Holdet kører som et lukket hold. Nogle af fordelene ved dette er, at der hurtigt opstår en fortrolighed blandt mødrene og nyt netværk dannes. Og ydermere er det muligt at differentiere undervisningen med fokus og udvikling af den enkelte, hvilket betyder øget udbytte af træningen.

Træningen

I Motion & Liv har vi bevidst valgt at placerer fokus på moren, da det er vigtigt at få styrket og genoprettet et godt samarbejde mellem musklerne. Men baby er mere end velkommen. Og det fungerer super fint at gå fra en øvelse og bruge tid på dit barn, når der er behov for det 😊

Træningen er nøje udvalgt til mødre. Der startes roligt op, hvor fokus særligt vil være på korrekt træningsteknik. Indledningsvist vil bækkenbund og stabilitet omkring lænden prioriteres. Kroppen bestemmer tempoet. Senere hen i forløbet støder pulstræningen til. Som deltager, vil du uden tvivl mærke din krop på en helt anderledes måde, både styrke-& udholdenhedsmæssigt. Endvidere vil både balancen og smidigheden blive udfordret. Målet med træningen er, at alle får det dejligt i deres ”nye mor krop”.

Mama Fitness er meget mere end træning. Det socialt samvær, hvis det ønskes; vejledning til hjemmetræningsøvelser, motivation og en snak om, hvordan man kommer rigtigt videre med sin træning efter Mama Fitness.

På det lukkede Mama Fitnesshold, som løber over 8 gange træning af 1,5 t., er du i gode hænder. Underviser Dorthe Jakobsen er en af pionererne indenfor aerobicsporten & har et utal af uddannelser indenfor aerobicsporten.

Priser

8 ugers træning med 1 gang træning af 1.5 time om ugen kr. 675,-

8 ugers træning med 2 gange træning af 1,5 time om ugen kr. 1.200, -

Tilmelding

Send en mail til fitness@motionogliv.dk med navn, adresse, mail, mobilnr., fødselsdato & år samt hvilket Mama Fitness hold du ønsker at træne på. Mandag, onsdag eller både mandag og onsdag. Du vil efterfølgende modtage informationer og bekræftelse på, at du er kommet på holdet/holdene.

Opstart

Mama Fitness starter op i Motion & Liv på Orholt Allè 10-12 i Tranbjerg mandag d. 23. januar & onsdag den 25. januar 2023 kl. 11.00 – 12.30. Der er 10 pladser på hvert hold og de tildeles efter ”først til mølle princippet”. Ønsker du yderligere oplysninger, skriv til fitness@motionogliv.dk eller kig forbi vores hjemmeside www.motionogliv.dk.

Følg med på Facebook

Døgnåbent mandag til søndag

Pr. 01/01 2020

Motion Og Liv ApS

Orholt Alle 10, 8310 Tranbjerg

Klik her for rutevejledning

CVR: 37878197

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 46 69 96

E-mail: fitness@motionogliv.dk