InBody

​Den mest præcise kropsanalyse

I bestræbelserne på at give så detaljeret vejledning og rådgivning til vores medlemmer som muligt har MOTION & LIV investeret i en INBODY570 Krops-scanner. Scanneren er helt på højde med en DXA scanner som bl.a. står på Skejby Sygehus. Specielt når det gælder de elementer vi har fokus på hos MOTION & LIV.

Scanneren kan give et nøjagtigt og detaljeret overblik over din krop, hvor der problemstillinger og hvor der evt skal sættes ind. Udover, klassisk at måle din BMI og fedtprocent går den ind og måler på de forskellige elementer kroppen er opbygget af, balancen imellem venstre / højre side af kroppen og forholdet imellem over- og underkrop.​​

Vigtige elementer som ECW (Extra Cellular Water Ratio – vand i kroppen udenfor cellerne som i sidste ende beskriver din LBM (Lean Body Mass (din masse minus fedt)) og det Vicerale fedtniveau (intra-abdominalt fedt (dvs fedt omkring organerne)) vil ligeledes blive målt.

Sidst men ikke mindst, så giver scanningen dig en et bud på hvad ændringer du skal lave ift fedt / muskelmasse og en INBODY score som kan være et samlende målstoksforhold for din træning.

Vi er alle forskelligt bygget op, så vægt, BMI og begrebet ”Body-age” er alle vejvisere til et bedre helbred, men med en kropsanalyse med vores INBODY570 er der detaljerede forhold du kan forholde dig til og arbejde med.

Selve scanningen tager ca 2 minutter og derefter vil der være 15-20 minutter vejledende samtale. Din måling bliver lageret til fremtidig sammenligning samtidig med at du får kopi af analysen med hjem.​

Pris

​1 scanning kr. 25,-

Følg med på Facebook

Døgnåbent mandag til søndag

Pr. 01/01 2020

Motion Og Liv ApS

Orholt Alle 10, 8310 Tranbjerg

Klik her for rutevejledning

CVR: 37878197

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 46 69 96

E-mail: fitness@motionogliv.dk