Instruktører​

Dorthe Jakobsen

Dorthe er en af veteranerne indenfor aerobic-sporten. Dorthe bor i Tranbjerg og har i flere år kørt de mest "svedige timer” i AIA Tranbjerg. Step/Styrke, Fitness Bootcamp, Indian Balance og osv. 

Dorthe er en pioner inden for aerobic-sporten i Danmark og var med helt fra starten i 84'. Dorthe har etableret egen aerobicinstruktøruddannelse, har haft egne studio’s (Dorthes Aerobic Studio, New Body & Aerobixen) og har været arrangør af Danmarksmesterskaberne i aerobic, repræsenteret Danmark ved både EM & VM i aerobic. I Danmark har hun bl.a lavet TV-programmet "Aerobic på Tværs" i samarbejde med Poul Erik Andersson.

Dorthe har et utal af aerobicuddannelser med sig i bagagen. Hun har for øje, at undervisningen både skal være sikker, sjov & ikke mindst inspirerende. Alle uanset træningsniveau og "småskavanker" kan deltage på Dorthes hold, da der tages individuelle hensyn og efter behov gives bud på andre øvelser.

Hos Motion & Liv underviser energiske Dorthe bl.a. både i Step & Styrke, Bootcamp Fitness og Senior Fitness.​

Dorte Bjerre

​Dorte Bjerre er en af vores Yogalærer. Dorte er bosiddende i Tranbjerg. Hun er uddannet ved bl.a. HATHA YOGA Teachers Training, AyurYoga Eco-Ashram i Indien, HATHA YOGA Teachers Training, HAMSA Yoga i Århus, YIN YOGA Teachers Training, Joe Barret i Århus samt Hormone Yoga Therapy for Menopause Teachers Training, Dinah Rodrigues i Frankring.

Dortes erfaring med Yoga startede helt tilbage i 1975 !

Yoga indeholder utroligt mange muligheder og niveauer. Yoga kan give styrke, balance, smidighed og afspænding af kroppen samt kan påvirke dybt ind i kroppen. Yoga kan være dynamisk, en leg med kroppens muligheder eller meditativ og blid. Yoga er samtidig, og måske vigtigst, en mulighed for at stilne sindet, slippe tankerne, og bare være helt til stede i kroppen, i nuet.

En yogaklasse kan være et vigtigt frikvarter i en hektisk hverdag, og med øvelse kan ro og nærvær også bringes med ud af yogalokalet. I Motion & Liv vil Dorte undervise i Blid Hatha Yoga. Timerne vil være i roligt tempo, med bevægelser og stillinger, der blidt styrker, strækker og smidiggør kroppen. Der vil også være åndedrætsøvelser og timerne vil afsluttes med afspænding.

Alle kan deltage uanset alder og eventuelle skader.

Følg med på Facebook

Døgnåbent mandag til søndag

Pr. 01/01 2020

Motion Og Liv ApS

Orholt Alle 10, 8310 Tranbjerg

Klik her for rutevejledning

CVR: 37878197

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 46 69 96

E-mail: fitness@motionogliv.dk