Om MOL​

Tranbjergs LOKALE fitnesscenter

​I mange år har området og dens beboere efterlyst et fitness- og motionscenter, hvilket bliver til virkelighed med etableringen af Motion & Liv i 2016.

Vi er 3 ejere: Peter Svendsen, Mads Winther og Lars Hoppe Rasmussen, der hver i sær har forskellige baggrunde og dermed forskellige vinkler på tingene.

Vi er ikke en del af en større kæde og fokuserer kun på 2 ting, nemlig at skabe en positiv udvikling af Tranbjerg på det sundhedsmæssige men også på det sociale plan.

Motion & Liv tilbyder ca. 350 m2 træningscenter med det bedste udstyr fra Matrix. Alt i cardio udstyr.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.​

Samarbejde med I-KAI-KA

​IKAIKA er et nyt dansk sportsbrand med store ambitioner.

Med få kvalitetsprodukter fra start, er vores mål hurtigst muligt at udvide sortimentet, dog uden at gå ned i kvalitet. Vi arbejder ihærdigt på at kunne tilbyde så mange størrelser og designs som muligt. Vi har en klar intention om at være et sportsmærke for ALLE, stor som lille, ung som gammel. Vi har kontor i både Odense og Aarhus og bestyres, samt drives til daglig af to unge kvinder ved navn Kathrine og Louise.

… og hvad betyder IKAIKA?

IKAIKA er hawaiiansk og betyder ”stærk”. Valget faldt helt naturligt på dette navn, da vi har en ambition om at skabe et stærkt brand, der kan hjælpe dig med at finde din indre styrke.

Mission & Vision

Vi vil tilbyde kvalitetstræningstøj i dansk design til alle uanset alder og størrelse. Vores utallige træningstimer skal blive DIN fordel igennem kvalitetsprodukter, der skiller sig ud fra mængden, til konkurrencedygtige priser. Vores tøj er nøje udvalgt med henblik på at sikre høj kvalitet, god pasform og efterleve de høje standarder vi selv, men også kunderne har, til træningstøj. Uanset sportsgren skal præstationen være i fokus, og dermed skal din påklædning bidrage bedst muligt hertil. Vi ser IKAIKA som mærket hvor design, kvalitet, pris og service går op i en højere enhed. Vores vision er at blive en af de førende leverandører af træningstøj både nationalt og internationalt.​

Kropsanalyse med InBody

​I bestræbelserne på at give så detaljeret vejledning og rådgivning til vores medlemmer som muligt har MOTION & LIV investeret i en INBODY570 Krops-scanner. Scanneren er helt på højde med en DXA scanner som bl.a. står på Skejby Sygehus. Specielt når det gælder de elementer vi har fokus på hos MOTION & LIV.

Scanneren kan give et nøjagtigt og detaljeret overblik over din krop, hvor der problemstillinger og hvor der evt skal sættes ind. Udover, klassisk at måle din BMI og fedtprocent går den ind og måler på de forskellige elementer kroppen er opbygget af, balancen imellem venstre / højre side af kroppen og forholdet imellem over- og underkrop.

Vigtige elementer som ECW (Extra Cellular Water Ratio – vand i kroppen udenfor cellerne som i sidste ende beskriver din LBM (Lean Body Mass (din masse minus fedt)) og det Vicerale fedtniveau (intra-abdominalt fedt (dvs fedt omkring organerne)) vil ligeledes blive målt. Sidst men ikke mindst, så giver scanningen dig en et bud på hvad ændringer du skal lave ift fedt / muskelmasse og en INBODY score som kan være et samlende målstoksforhold for din træning.

Vi er alle forskelligt bygget op, så vægt, BMI og begrebet ”Body-age” er alle vejvisere til et bedre helbred, men med en kropsanalyse med vores INBODY570 er der detaljerede forhold du kan forholde dig til og arbejde med.

Selve scanningen tager ca 2 minutter og derefter vil der være 15-20 minutter vejledende samtale. Din måling bliver lageret til fremtidig sammenligning samtidig med at du får kopi af analysen med hjem.

Pris:

1 scanning kr. 25,-

Tilkøb InBody medlemskab for kun kr. 25,-/måned :-)​

Følg med på Facebook

Døgnåbent mandag til søndag

Pr. 01/01 2020

Motion Og Liv ApS

Orholt Alle 10, 8310 Tranbjerg

Klik her for rutevejledning

CVR: 37878197

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 46 69 96

E-mail: fitness@motionogliv.dk